logo Historer med betyding - Del disse!

Hennes datter var det eneste barnet på et skateboard blant en gruppe unge mennesker som forbannet og røykte sigaretter. Hun trodde ikke det ville ende SLIK!

Jeanean Thomas er en 29-åring, sportslig mor fra Ontario, Canada, som alltid har prøvd å lære hennes seks år gamle datter Peyton en veldig viktig lærdom: du kan gjøre hva du vil, uansett hva andre sier. Da hennes unge datter fortalte henne at hun ønsket å prøve mannsdominerte idretten av rullebrett, hun gjorde alt hun kunne for å oppmuntre henne. De dro til skateparken sammen, men den unge moren var ikke så glad for å se en gruppe tenåringsgutter røyking og banne. I hvert fall til en av dem nærmet datteren hennes...

Det skjedde noe som overrasket Jeanean så mye at hun følte hun måtte la alle få vite om det. Så snart hun kom hjem hun postet denne meldingen på sin Twitter-profil:

"Kjære tenåringsgutt på skateparken,

Du er sannsynligvis omtrent 15 år gammel, så jeg forventer ikke at du skal være veldig moden eller for deg å ønske en liten jente av din skaterampe for saks skyld. Det du ikke vet er at min datter har hatt lyst til å rullebrette i månedsvis. Jeg faktisk måtte overbevise henne om at rullebrett var ikke bare for gutter. Så når vi gikk til skateparken og så at den var full av tenåringsgutter som røykte og bannet, hun umiddelbart ønsket å snu og gå hjem. Jeg hemmelighet ønsket å gå også fordi jeg ikke ønsket å måtte sette på min mor stemme og utveksle ord med deg. Jeg heller ikke ønsket at min datter føler at hun måtte være redd for noen, eller at hun ikke var berettiget til den skateparken like mye som deg. Så når hun sa "mamma den er full av eldre gutter", jeg rolig sa "hva så, de eier ikke skateparken".

Dersom du liker denne posten – del den! Del på Facebook

Hun fortsatte å gå ned rampen til tross for at du og dine venner flyr forbi henne og sliper på skinner ved siden av henne. Hun hadde bare to eller tre går inn før du gikk bort til henne og sa "Hei, unnskyld meg ..."

Jeg umiddelbart forberedt på å levere min "hun har lov til å bruke denne parken like mye som dere" tale da jeg hørte du sier "føttene dine er galt. Kan jeg hjelpe deg?" Du fortsatte å bruke nesten en time med datteren min og viste henne hvordan å balansere og styre, og hun lyttet til deg - en prestasjon ikke nådd av de fleste voksne.

Du holdt henne i hånden og hjalp henne stå opp da hun falt ned og jeg har selv hørt at du ba henne om å holde seg borte fra skinnene, slik at hun ikke skulle bli skadet.

Jeg vil at du skal vite at jeg er stolt over at du er en del av mitt lokalsamfunn, og jeg vil takke deg for å ha vært snill mot min datter, selv om dine venner gjorde narr av deg for det. Hun forlot skateparken med en følelse av stolthet og med tillit til at hun kan gjøre alt, på grunn av deg.”

Vet du den beste delen? Meldingen Jeanean skrev på Twitter ble delt så mange ganger det faktisk nådd gutten hun skrev til! :) La oss håpe han vil aldri endre seg og skal inspirere andre!

La oss gi andre en sjanse! :) Det er verdt å dele for å vise at du bør aldri dømme en bok av coveret!

× Gi en «liker» til deldisse.com Jeg har klikket på «liker»
×

Gi en «liker» til deldisse.com