logo Historer med betyding - Del disse!

En kvinne stirret på en banket opp hund. Hva han gjorde etter at hun tok ham med hjem vil smelte hjertet ditt! Denne hunden er dyrebar.

Kayla Filoon fra Philadelphia er en ung student som følte seg ensom i en ny by at hun kom til å studere i. Hun tenkte at å adoptere en hund ville være en god idé, så hun gikk til en ly.

Hvis du ønsker å vite hvordan det hele adoptering prosessen fungerer, og hvordan en hund fungerer i et nytt hjem sørg for å lese denne artikkelen!

Kayla følte seg tapt og trist inne i ly - så mange triste valp øyne stirrer på henne i håp om at hun vil hjelpe dem. Og hun kunne bare adoptere ett dyr. Når blikket møtt med en pitbull som heter Russ hun bare visste at han skulle være den ene. Det skjer vanligvis bare sånn. Du får bare denne følelsen av at den spesielle hunden er ment for deg.

Dersom du liker denne posten – del den! Del på Facebook

Russ satt rolig i buret sitt. Han ble banket opp av sin tidligere eier. Han har også flere hudinfeksjoner og var undervektig .

Jenta tok ham for en kort spasertur og ga ham noen godbiter. Til gjengjeld kost valpen med henne. Kayla kom tilbake neste dag og tok ham på en annen tur. Det var ingen tvil - det var gjensidig kjærlighet ved første blikk :)

Kayla og Russ har bodd sammen i to uker nå, og pitbullen elsker å kose med henne. Han opptrer som om han var redd for å miste henne.

× Gi en «liker» til deldisse.com Jeg har klikket på «liker»
×

Gi en «liker» til deldisse.com