logo Historer med betyding - Del disse!

Denne bestefaren oppdaget den beste måten å takle et barn som forårsaker en scene i det offentlige. Sørg for å lese til slutten!

Noen ganger den favoritten underholdningen for en lei av seg barn er å irritere oss voksne. Det kan skje i løpet av en tur eller i en butikk. Vi vet aldri. Hvordan holde seg rolig når et barn begynner å skrike lungene ut i et offentlig rom? Denne bestefaren fant en måte. Les videre!

Dersom du liker denne posten – del den! Del på Facebook

En kvinne shopping på et supermarked sett en urovekkende scene. Hun møtte en bestefar som var ute å handlet med hans tre år gamle barnebarn. Det ville ikke være noe rart i det, hadde det ikke vært for måten den lille gutten oppførte seg. Han ropte at han ønsker et sukkertøy og ville ikke ta nei for et svar. Det samme skjedde i alle smug. - Jeg vil ha en juicebox! Jeg vil ha en brus! Jeg ønsker chips! - han gråt.
I mellomtiden bestefaren fortsatte med hans handleliste og rolig sang - Ro deg ned Albert, skal vi ikke være her lenge. Bare holde seg rolig. Ta deg sammen.
På registeret startet den lille gutten til å kaste alle dagligvarer ut av vognen og på gulvet. Bestefaren holdt rolig gjenta - Albert, Albert. Slapp helt av. Ikke bli sint. Vi skal være hjemme om 5 minutter.
Kvinnen ble så imponert at hun nærmet seg ham mens han var å sette dagligvarene i bilen hans og sa:
- Vet du hva, kanskje det er ikke min sak, men jeg ville bare si hvor imponert jeg er. Jeg aner ikke hvordan du holdt det sammen. Du er utrolig! Albert er så heldig å ha en slik bestefar.
Takk, dame - sa den gamle mannen smilende - men jeg er Albert. Den lille djevelen heter Steve.

Lo du? Ikke glem å dele denne historien med venner!

× Gi en «liker» til deldisse.com Jeg har klikket på «liker»
×

Gi en «liker» til deldisse.com