logo Historer med betyding - Del disse!

Ta vare på føttene på en naturlig måte! Takket være denne hjemme bøte, vil dine føtter alltid være delikate og glatte.

Våre føtter har det ikke lett - vi jobber hele dagen, går mye og aldri synes å finne tid til å ta vare på dem riktig. Selv om de bærer oss rundt hele dagen. Neglisjere føttene betyr sprukne hæler, sår, blemmer og soppinfeksjoner . Men det tar ikke mye tid eller penger til å endelig ha vakre, velstelte føtter!

Dette er akkurat hva vi ønsker å unngå ... Det er ikke bare at det ser ekkelt ut. Neglisjere føttene kan føre til infeksjoner.

For å få glatte føtter trenger du bare disse to ingrediensene:

Dersom du liker denne posten – del den! Del på Facebook

Aspirin og sitron er en flott duo! De bli kvitt misfarging, bli kvitt død hud, behandler infeksjoner ... Resultatet - glatte føtter. For å forberede denne hjemmelagde fuktighetskremen, du trenger:

- 5 aspirin piller,
- en presset sitron,
- pimpstein

I en morter knuser vi aspirin (du kan også fukte dem hvis du ønsker). Neste vi legger sitronsaft. Hvis blandingen ikke deigaktig, legger vi en liten bit av vann og mer sitronsaft. Deretter masserer vi blandingen inn i våre føtter (spesielt der de er tøffe og blemmer).

Etter 20 minutter skyll føttene med lunkent vann og gni med pimpstein. Generelt bruker pimpstein er ikke anbefalt så sørg for ikke å trenge det i fremtiden :) Skyll føttene igjen og fukte.

Bruk denne masken 2-3 ganger i uken, og du vil legge merke til langsiktige effekter på kort tid!

Verdt å dele!

× Gi en «liker» til deldisse.com Jeg har klikket på «liker»
×

Gi en «liker» til deldisse.com