logo Historer med betyding - Del disse!

Noen kastet en koffert i søppelbøtta. Nå er hele byen på jakt etter den personen som kastet den bort for å betale for hva som var inni ...

En mann som gikk gjennom New York gjorde en sykelig oppdagelse. Han var bare på en tur da han oppdaget en koffert plassert i nærheten av en søppelbøtte . Det ville ikke være noe rart om situasjonen hvis kofferten ikke hadde flyttet. Den fascinerte mannen kom nærmere og åpnet kofferten ...

Det han fant inne var hjerteskjærende. Noen låste en sultet hund i en koffert og kastet ham bort som søppel i håp om at den ville bare dø inne. Den fremmede kontaktet politiet og dyrevernet.

Dersom du liker denne posten – del den! Del på Facebook

Den tilstanden der de fant den 3 år gamle hunden var forferdelig. Veterinærer tvilte de ville være i stand til å redde ham, men de gjorde sitt beste uansett. Hunden, som heter Fraggle, var under konstant veterinær omsorg i dagevis.

Alle ble berørt av saken av hunden og grusomheten av eieren som forlot ham. Det er vanskelig å tro, men politiet og dyrevernet har samlet over $22K belønning for tipset om hundens eier.

× Gi en «liker» til deldisse.com Jeg har klikket på «liker»
×

Gi en «liker» til deldisse.com