logo Historer med betyding - Del disse!

En 20 år gammel mor forlot sine barn alene uten mat og tok en 9 dagers tur. Hva fant politiet i mellomtiden er grusom.

Noen mennesker bør ikke være foreldre og et tilfelle av en 20 år gammel ukrainsk fra Kiev er det beste, eller rettere sagt det verste eksempelet. Vladislava Podchapko hadde ikke modnet til en rolle som mor. Det er vanskelig å forestille seg en mindre ansvarlig person ... Hun lukket to barn i en tom leilighet og gikk på en 9-dagers ferie med kjæresten hennes. I hennes fravær skjedd en tragedie.

To-åring Anna og sin yngre bror Daniil hadde ingen sjanse til å ta vare på seg selv uten sin mor. Og Vladislava var borte hele ni dager. Naboer hørte barn gråter og skriker, men ikke har en måte å gå inn i leiligheten. Endelig varslet de politiet.

Dersom du liker denne posten – del den! Del på Facebook

Dessverre, ignorerte politiet samtalen, og naboene gjorde ingenting for å hjelpe barna. Da politiet endelig kom, og sparket i døren var det allerede for sent for gutten.

Anna satt tre dager på kroppen av sin avdøde bror. Leger frykter at traumet skal påvirke henne for alltid. Jenta var oppbrukt. Hun ville ikke spise eller drikke i ni dager ... Hun ble umiddelbart fraktet til sykehuset.

× Gi en «liker» til deldisse.com Jeg har klikket på «liker»
×

Gi en «liker» til deldisse.com