logo Historer med betyding - Del disse!

Se hva som skjer hvis du spiser 3 dactyls hver dag. Jeg hadde ingen anelse!

Dactyls er en ganske undervurdert frukt, og det er synd! De er veldig sunne, som du er i ferd med å se. De har gunstige effekter på kroppen vår, og deres søte smaken vil tilfredsstille alle :)

1. Dactyls ha en stor effekt på blodårene. De hjelper til å rense dem, slik at en regelmessig inntak av disse reduserer risikoen for aterosklerose, så vel som slag og hjerteinfarkt.
2. Disse fruktene hjelper leveren i kampen mot giftstoffer. Leveren virker mer effektivt og blir mindre trett, og det er derfor mindre utsatt for sykdom.
3. Dactyls er en rik kilde til kalium, slik at de har en stor innvirkning på hjertet. Videre bidrar de til å senke nivåene av usunn kolesterol, som noen ganger er ansvarlig for problemer med det organet.

Dersom du liker denne posten – del den! Del på Facebook

4. Dactyls er en rik kilde til vitamin A! Dette vitaminet beskytter våre øyne og regenererer hornhinnen. Takk til lutein, dactyls beskytter oss mot skadelige UV-stråler.
5. Interessant nok, dactyls fungerer som analgetiske midler. De kan også bidra til å lindre hevelse. De reduserer infeksjoner i kroppen!

6. Et par dactyls pluss mandler og nøtter er en snack full av energi! Sunn sukker gir deg mye styrke, og samtidig stimulerer hjernen. Dactyls er en obligatorisk del av en idrettsutøver kosthold.
7. Visste du at den iøynefallende Dactyl stimulerer fordøyelsen? Dette er på grunn av de mange aminosyrer som kroppen renser seg lettere. Dactyls er også en kilde til fiber.
Så, er du kommer til å spise disse fruktene oftere?

× Gi en «liker» til deldisse.com Jeg har klikket på «liker»
×

Gi en «liker» til deldisse.com