logo Historer med betyding - Del disse!

Kvinnen tok ett bilde hver dag gjennom et helt år. Da jeg så det siste bildet, brast jeg i gråt.

Prosjekter hvor noen tar et bilde om dagen over en periode, og siden monterer disse sammen til en film, er blitt svært populære. Den filmen du ser om ett øyeblikk, kan man trygt kalle en av de mest populære av denne type filmer. Kvinnen tok bilder av seg selv, selfies, hver dag gjennom ett år, og her kan man se den fryktelige sannheten. Hun er utsatt for vold i hjemmet. På det siste bildet holder hun en plakat med teksten "Pomozite mi. Ne znam da li cu docekati sutra" – Hjelp meg, jeg vet ikke hva jeg blir utsatt for i morgen.

La andre se denne alarmerende filmen. La oss sammen si nei til vold i hjemmet. Reager om du kjenner noen som har behov for hjelp!

Dersom du liker denne posten – del den! Del på Facebook

× Gi en «liker» til deldisse.com Jeg har klikket på «liker»
×

Gi en «liker» til deldisse.com