logo Historer med betyding - Del disse!

21-årig kvinne tok ett bilde med sin sønn, hun hadde ingen anelse om at det snart....

Den 23. september 2015 hadde det gått 7 år siden Destiny Mantia traff sin mann Corey. De gikk begge på gymnaset, hun var 15 år og han var 16. De traff hverandre første gang under ett idrettsarrangement, og tre år senere ringte bryllupsklokkene for det lykkelige paret.

Men, livet deres ble ødelagt den 20. september 2014, og det var en fullstendig fremmed kvinne som sto for ødeleggelsen. Dette er hva Destiny skrev på Facebook på årsdagen for hendelsen:

"For ett år siden i dag, startet dagen som så mange andre. Corey Mantia sto tidlig opp for å dra på jobb. Parker og jeg ble hjemme og lekte hele dagen. Corey kom hjem fra jobb, lekte litt med vår elskede sønn, og pakket for oss, så vi var klare for den spa-turen vi hadde spart til i lengre tid. Vi hadde behov for den avvekslingen, og endelig var vi klare for avreise. Ikke visste vi at alt ville endre seg noen få øyeblikk senere. Vi ville ikke lenger ha en felles fremtid, og ingen av våre drømmer ville gå i oppfyllelse. Vi ville aldri kjøpe hus, og vi ville ikke få ta med vår sønn til frisøren for første gang, vi ville ikke komme til første skoledag, og vi ville ikke se en ny familie forøkelse. Det var slik det var. Alt vi hadde oppnådd så langt, endte i det øyeblikket.

På turen til spa-hotellet kjøte min mann, og min elskede sønn, som jeg fremdeles ammet, satt med ryggen til kjøreretningen og så Mikke Mus, og så var det meg. Vi ble smadret av en bil som kom i høy hastighet, og som ble kjørt av en beruset kvinne. Det var den dagen som for alltid har satt seg fast i mitt hjerte. Den avgjørelsen som ett eneste egoistisk menneske tok, hvor hun besluttet at hun var i stand til å kjøre bil, fratok min 15 måneder gamle sønn livet. Den avgjørelsen medførte at min man og jeg ble transportert til sykehuset i helikopter, hvor min mann 24 timer senere tapte kampen for livet.

En eneste egoistisk beslutning truffet av en beruset sjåfør medførte at jeg, i en alder av 21 år, er enke og mor til en engel. Dette har medført utallelige mareritt og endeløse politirapporter, slik som rapporter fra obduksjonen av mitt barn som jeg var nødt til å se, og en mengde bilder fra ulykkesstedet. Det er ting en 21-åring ikke noensinne burde se. Mine drømmer endte der, på stedet hvor jeg møtte en smerte sterkere enn jeg noensinne kunne forestille meg.

Den dagen døde også Destiny, som var hustru og mor. Hun måtte forsøke å finne seg selv igjen. Jeg trodde ikke jeg ville ha styrken til det, men heldigvis fant jeg støtte i bønn, og fra min famile og venner. Jeg fant og støtte gjennom en selvhjelpsgruppe for enker, som ga meg masse for å hjelpe meg videre med mitt liv.

Dersom noen hadde reagert og sagt stopp da kvinnen satt seg inn i bilen, kunne vår fremtid vært annerledes. Du kan redde noens liv! Ikke tillat noen i din omgangskrets å sette seg bak rattet når de har drukket. Vis ansvar! Kjemp sammen med meg, og vi kan stoppe dette. En ulykke er en for mange! IKKE KJØR NÅR DU HAR DRUKKET!

Den unge enkens dramatiske appell har spredd seg med lynets hastighet i sosiale medier. Selv Destiny var overrasket hvor raskt det gikk. Kanskje kan det medføre at bare en person ikke setter seg bak rattet etter å ha drukket.

Dersom du liker denne posten – del den! Del på Facebook

Kvinnen som den skjebnesvangre dagen satt seg bak rattet etter å ha drukket alkohol, døde også på ulykkesstedet. Hennes familie har ikke kontaktet Destiny, og Destiny er rasende, "Kvinnen var på veg hejm fra en bryllupsfest, hvor det var over 100 deltagere. Hver av dem kunne forhindret vår tragedie"

15 måneder gamle Parker døde på stedet

× Gi en «liker» til deldisse.com Jeg har klikket på «liker»
×

Gi en «liker» til deldisse.com