logo Historer med betyding - Del disse!

35 leger kunne ikke hjelpe ham. Det var den sprø ideen om moren til denne lille gutten som fungerte! Hun risikerte mye, men det var verdt det!

Til en mor, er det ingenting verre og mer smertefull enn det daglige synet av hennes barns lidelse. Stephanie Smith så hennes sønn gråter hver dag fra uutholdelig smerte, som legene ikke kunne hjelpe med. Til slutt, kvinnen lyttet til hennes intuisjon og ... Se for dere selv.

Stephanie er ikke en forferdelig mor. Å se hennes tre måneder gamle sønn Jesaja hylende med smerter, ønsket kvinnen å avlaste ham. Kan du forestille deg å måtte tåle smerte hele livet? Helt siden han var tre måneder gammel, hadde gutten led av en merkelig hud betennelse. Hele tiden hadde han en smertefull utslett som dukket opp under påvirkning av ulike faktorer, som tøymykner eller luftbårne restene av parfyme.

Dersom du liker denne posten – del den! Del på Facebook

Åpne sår dannet på huden hans, og den minste berøring forårsaket ham forferdelig smerte. Stephanie forteller at hun gråt fordi hun ikke var i stand til å berøre og klemme ham, hun bare lyttet til hans smertefulle skrik. Ingen mor ønsker å se barnet sitt i denne tilstanden, fordi det er hjerteskjærende.

Guttens foreldre besøkte en total av trettifem leger. Mesteparten hevdet at gutten lider av eksem, som er en sykdom forårsaket av et allergen, og anbefalte bruken av topiske steroider.

× Gi en «liker» til deldisse.com Jeg har klikket på «liker»
×

Gi en «liker» til deldisse.com