logo Historer med betyding - Del disse!

Den kvinnelige legen kunne ikke ta det lenger, og hun skrev hva hun synes om vaksiner. Dette er intens!

Redaktørene av Mums from London mottatt et brev fra en polsk lege som hadde vært berørt av en av artiklene publisert på nettsiden angående vaksinasjon. Her er innholdet: Hei! Jeg ville bare takke deg i noen få ord for artikkelen om vaksinasjoner. Knapt noen har mot til å snakke åpent om fakta på tidspunktet for en så stor anti-vaksinasjonskampanje. Jeg er en barnelege. Jeg har sluttet å skrive om dette emnet på nettet for en tid siden, fordi jeg ikke oppnådd noe. Folk trenger ikke høre på leger lenger. Vi er fornærmet og anklaget for å være bøndene av farmasøytiske selskaper. Jeg har tolerert foreldre til uvaksinerte barn i min praksis i 2 år, frem til fredag 21.03.2014, når i venterommet på min praksis satt ved siden av hverandre to mødre med to døtre. En av mødrene var av to år gammel Ola (hennes mor besluttet å ikke vaksinere henne kort tid etter fødselen), og den andre av en tre-ukers gamle Zuza (hun hadde bare vært vaksinert mot tuberkulose og hepatitt B - standarden i den første dagen i livet. Ola hadde en sterk hoste, så moren sin kom for å få et barn omsorgspermisjon , og siden hun hadde det travelt, hadde hun ikke arrangert et besøk i løpet av klient timene, hun bare satte seg på venterommet . Zuza var på sitt første besøk i min praksis. 11 dager senere var Zuza på sykehuset med alvorlig respirasjonssvikt på grunn av kikhoste, en sykdom som hun ikke var vaksinert mot, og med hvilken hun ble smittet av Ola i mitt venterommet. For Ola var det bare en vanlig, om enn slitsom hoste, for Zuza - en nyfødt - det var et nært møte med døden. Siden den gang har jeg gradvis trukket fra mine klienter pasientene av foreldre som besluttet å ikke vaksinere dem. Jeg inviterer dem til å snakke, jeg gjør et siste forsøk på å endre deres beslutning, og da oppfordrer jeg dem til å endre deres lege. Beslutningen om ikke å vaksinere virkelig avhenger av foreldrene, men de har ingen anelse om at deres sykt barn er en vandrende morder av spedbarn, barn kronisk behandlet med immunsuppressive midler, født med immunsvikt, og mange andre. Alle disse barna sitter i mitt venterom. Deres liv er viktigere enn hva noen hadde lest på internett eller hørt fra deres venninner. Jeg er glad for at du fortsatt kan høre fornuftens stemme på nettet, og jeg håper at denne sprø ingen-vaksinering trenden vil til slutt ende, med færrest omkomne. Med vennlig hilsen

Dersom du liker denne posten – del den! Del på Facebook

× Gi en «liker» til deldisse.com Jeg har klikket på «liker»
×

Gi en «liker» til deldisse.com